Personal Training

Personal Training

Wij bieden personal training aan waarbij we individueel met u aan de slag gaan om uw conditie en fitheid te verbeteren. Deze trainingen worden op locatie verzorgt. Omdat wij in deze trainingen één op één met u bezig zijn kunnen wij u nog beter motiveren, prikkelen en corrigeren met gegarandeerd resultaat tot gevolg. De trainingen zijn altijd aangepast aan uw mogelijkheden en doelstelling en zeer afwisselend. Door de afwisseling blijft u het leuk en uitdagend vinden. Hierdoor houdt u het langer vol wat het resultaat vanzelfsprekend ten goede komt.

De kosten voor een uur personal training bedraagt € 67,50

Maak een afspraak voor een personal training door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.

Testen & Trainingen

Maximaaltest

Om uw prestaties optimaal te sturen kunt u zich bij Topvorm ‘sportspecifiek’ laten testen. Sportspecifiek omdat onze ervaring leert dat een loper lopend getest moet worden, een fietser fietsend etc.

Maximaal / Lactaattest

Deze test is een combinatie van een maximaaltest en een lactaattest. Dit betekent dat we net als bij een maximaaltest de weerstand geleidelijk verhogen en telkens na een tweetal weerstands verhogingen een bloedmonster afnemen om het lactaat gehalte (melkzuur) te bepalen.

Lactaattest

De test wordt voor lopers op een loopband uitgevoerd en voor fietsers op onze lode fietsergometer. Door middel van bloedmeting bepalen we het lactaat oftewel melkzuurgehalte tijdens de inspanningsblokken.

Trainingsschema op maat

Al meer dan dertig jaar vinden sporters, van recreant tot topper, de weg naar Topvorm voor sport specifieke tests, trainingsschema’s op maat met persoonlijke begeleiding.

Personal training

Wij bieden personal training aan waarbij we individueel met u aan de slag gaan om uw conditie en fitheid te verbeteren. Deze trainingen worden op locatie verzorgt.

Triatlontest

Deze test is een combinatie van een fiets en loop lactaattest. Omdat de hartslag zones voor het fietsen en lopen bijna nooit gelijk zijn willen we dit voor beide disciplines apart bepalen.

Neem contact op

2 + 6 =

Kampenweg 4, Beek en Donk

info@topvorm.com