Maximaaltest

Maximaaltest

De maximaaltest waarbij uw omslaggebied zichtbaar wordt. Herhaling van een test laat zien waar en/of de gewenste progressie heeft plaatsgevonden. Naar aanleiding van de testresultaten kunnen wij een persoonlijk trainingschema maken gericht op mogelijkheden doelstelling en testresultaten. Tevens meten we tijdens beide tests gewicht, lengte, bloeddruk, vetpercentage, longinhoud, Vo2 max, conditie getal, maximale hartslag en maximaal vermogen, hartslag en vermogen op omslagpunt, vermogen max per kg/lich/gewicht, vermogen omslagpunt/anaërobe drempel per kg/lich/gewicht, herstelvermogen na één en drie minuten. De test duurt ongeveer 1 uur. Na de test bespreken we meteen de testresulltaten, welke kunnen worden omgezet in een specifiek/persoonlijk trainingsschema. Onze fietstests worden uitgevoerd op een computergestuurde “Lode” fietsergometer, waarop elke zitpositie te verkrijgen is in een geconditioneerde ruimte: temperatuur 20 graden celcius 35% relatieve luchtvochtigheid.

De kosten voor een maximaaltest bedraagt € 95,00

Onze testen worden afgenomen in onze geconditioneerde testruimte.
Adres: Kampenweg 4, Beek en Donk

Maak een afspraak voor een test door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.

Testen & Trainingen

Maximaaltest

Om uw prestaties optimaal te sturen kunt u zich bij Topvorm ‘sportspecifiek’ laten testen. Sportspecifiek omdat onze ervaring leert dat een loper lopend getest moet worden, een fietser fietsend etc.

Maximaal / Lactaattest

Deze test is een combinatie van een maximaaltest en een lactaattest. Dit betekent dat we net als bij een maximaaltest de weerstand geleidelijk verhogen en telkens na een tweetal weerstands verhogingen een bloedmonster afnemen om het lactaat gehalte (melkzuur) te bepalen.

Lactaattest

De test wordt voor lopers op een loopband uitgevoerd en voor fietsers op onze lode fietsergometer. Door middel van bloedmeting bepalen we het lactaat oftewel melkzuurgehalte tijdens de inspanningsblokken.

Trainingsschema op maat

Al meer dan dertig jaar vinden sporters, van recreant tot topper, de weg naar Topvorm voor sport specifieke tests, trainingsschema’s op maat met persoonlijke begeleiding.

Personal training

Wij bieden personal training aan waarbij we individueel met u aan de slag gaan om uw conditie en fitheid te verbeteren. Deze trainingen worden op locatie verzorgt.

Triatlontest

Deze test is een combinatie van een fiets en loop lactaattest. Omdat de hartslag zones voor het fietsen en lopen bijna nooit gelijk zijn willen we dit voor beide disciplines apart bepalen.

Neem contact op

8 + 12 =

Kampenweg 4, Beek en Donk

info@topvorm.com