Lactaattest

Lactaattest

De test wordt voor lopers op een loopband uitgevoerd en voor fietsers op onze lode fietsergometer. Door middel van bloedmeting bepalen we het lactaat oftewel melkzuurgehalte tijdens de inspanningsblokken. Tijdens de test verhogen we telkens na 5 minuten de weerstand of snelheid en nemen wij na elk blok een bloedmonster af. Op deze manier kunnen wij uw anaerobe drempel bepalen. Hiermee worden eveneens uw trainings gebieden (hartslagzones) zichtbaar. Voorafgaand aan de test meten we ook je lengte, gewicht, bloeddruk, vetpercentage en longinhoud.

De kosten voor een lactaattest bedraagt € 120,00

Onze testen worden afgenomen in onze geconditioneerde testruimte.
Adres: Kampenweg 4, Beek en Donk

Maak een afspraak voor een test door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.

Testen & Trainingen

Maximaaltest

Om uw prestaties optimaal te sturen kunt u zich bij Topvorm ‘sportspecifiek’ laten testen. Sportspecifiek omdat onze ervaring leert dat een loper lopend getest moet worden, een fietser fietsend etc.

Maximaal / Lactaattest

Deze test is een combinatie van een maximaaltest en een lactaattest. Dit betekent dat we net als bij een maximaaltest de weerstand geleidelijk verhogen en telkens na een tweetal weerstands verhogingen een bloedmonster afnemen om het lactaat gehalte (melkzuur) te bepalen.

Lactaattest

De test wordt voor lopers op een loopband uitgevoerd en voor fietsers op onze lode fietsergometer. Door middel van bloedmeting bepalen we het lactaat oftewel melkzuurgehalte tijdens de inspanningsblokken.

Trainingsschema op maat

Al meer dan dertig jaar vinden sporters, van recreant tot topper, de weg naar Topvorm voor sport specifieke tests, trainingsschema’s op maat met persoonlijke begeleiding.

Personal training

Wij bieden personal training aan waarbij we individueel met u aan de slag gaan om uw conditie en fitheid te verbeteren. Deze trainingen worden op locatie verzorgt.

Triatlontest

Deze test is een combinatie van een fiets en loop lactaattest. Omdat de hartslag zones voor het fietsen en lopen bijna nooit gelijk zijn willen we dit voor beide disciplines apart bepalen.

Neem contact op

11 + 15 =

Kampenweg 4, Beek en Donk

info@topvorm.com